https://maestra.ai/

Maestra on automaatne transkriptsioon, pealdised ja voiceover platvorm, mis võimaldab teil automaatselt muuta oma audio- ja videofaile soovitud vormingus. Automaatne AI protsessor transkribeerib, pealdistab või hääletab teie faile ja saadab need teile uskumatult kiiresti tagasi. Redigeerige oma videoid meie täiustatud ja hõlpsasti kasutatavas redaktoris, seejärel salvestage ja jagage oma publikuga.

Siin on keeled, mida saate oma video- ja helifaili üles laadida:

Afrikaans, Amharic, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Indonesian, Malay, Bengali, Bulgarian, Catalan, Chinese, Mandarin, Chinese, Cantonese, Czech, Danish, German, English, Spanish
Basque, Filipino, French, Galician, Georgian, Gujarati, Croatian, Zulu, Icelandic, Italian, Japanese, Javanese, Kannada, Khmer, Korean, Lao, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malayalam, Marathi, Dutch, Nepali, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Romanian, Sinhala, Slovak, Slovenian, Sundanese, Swahili, Finnish, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Urdu, Greek, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Persian, Hindi, Vietnamese.

Pärast seda saate tõlkida oma subtiitrid eesti keelde.

 

 

 

Hinda

Similar Posts